Blommor och blader och Foppatofflor


Tänk att det aldrig blir färdighandlat när det gäller blommor! Jag vet inte hur många gånger som jag har varit och köpt blommor till mina lådor och krukor. Och hur många hundralappar allt kostat!

Igår var jag och köpte pelargoner - rosa, dahlior - rosa, gula "nånting" - typ tagetes, fast som en buske mera och större, minipetunior - laxrosa i två nyanser, nejlikor - rosa.

Måste ha mera blommor - än är det inte klart! Inte på långa vägar ... hade tänkt köpa mera idag - men vädret var så blött och tråkigt - så jag iddes inte åka och köpa blomster.

Och vet ni vad - jag köpte mig två par nya Foppatofflor! I turkos och grå färg ... har vita med blommor, svarta, röda sedan förr. Dessa Foppaskor är inte "äkta" ... alltså inte lika dyra som dom äkta - men vem bryr sig - inte jag i alla fall. Dom kostade bara 80:- för ett par och 150:- för två par - så det var klart att man tog två par!!! Det enda äkta paret är dom svarta - som jag fick av sonen till julklapp för två år sedan. Dom kostade över 600:-!!!! Vansinnigt är det ju ... men visst känner man av vilka som är dyrare när man sätter dom på fötterna!! Foppatofflor är fulsnygga - men supersköna och lätta - säkert inte fotriktiga skor, men ändå ... vill ha dom!!! Och jag har dom ju också *ler*.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0