En blyertsgrå söndag med regndroppar och näsdropp!Hej vänner. Här är jag igen - igår ingen bloggtid alls för mig. Varför - jomen vädret var ju helt underbart - varmt och soligt - och vi höll på förstås ute i trädgården. Jag var ute redan 8 i en STOR plantering och rensade. Där måste vi även byta träkanten på vissa ställen - den har gått sönder i vinter när traktorn plogat för nära! Vi var på Granngården och köpte dessa rullar med "träkant" igår. Sen köpte jag på ÖB två stycken rullar med bambukant - vet inte riktigt vart jag skall ha dom - men någonstans blir det - jag gillar bambu massor. Har flera spaljeér med bambu.

Sen skurades alla trädgårdsmöbler ordentligt innan "upplyftningen" på altanen - efter mannens oljebehandling av densamma i fredags.

En granne ropade om vi ville ha grillade hamburgare - och det är klart - det ville vi ju!! Inte dumt alls, passade bra att få lite i maggen när man håller på och inte har tid att fixa krubb själv *ler*. Så vi var några grannar där och åt och surrade ett tag. När jag var på väg hem - hörde jag telefonen ringa som låg ute på altanen. Hann förstås inte svara - man är ju inte så snabb! Ringde upp - det var sonen från Stockholm. Han var lite hes i rösten - hade väl sjungit med i Kizzlåtarna på Stadion kan jag tro!! Han åker hem i kväll från storstaden ...

Jag kände igår att nu börjar halsen igen och snuvan har kommit! Inte klokt - det blir tredje gången sedan slutet av februari som jag är förkyld! Mannen var ju förkyld förra veckan - så det är väl därifrån smittan kommer! Har ont och tjockt i halsen nu och lite snuvig och världens huvudvärk när jag vaknade och fortfarande ... ja ja - det sägs ju att det drabbar dom svagaste först *ler* - så jag måste ju vara supersvag som drabbas hela jäkla tiden!!!

Vädret igår var underbart ... det har jag ju redan skrivit - idag är det grått som blyerts och lite duggregn - ingen blåst, igår blåste det ordentligt och var alldeles molnfritt. Men kring 8-tiden i morse hade vi +15 grader - så kallt är det ju inte.

Skall och handla lite krubb sedan idag ... skall göra köttfärsbiffar.

Tittar ut genom mitt fönster just nu och solstrålar verkar lysa igenom alla gråa molnen ... så kanske kanske solen kommer snart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0