Så trött - gäsp



Jag är bara såååå in i nordens trött ... sovit jäkligt dåligt i flera nätter nu och haft en jäkla värk i kroppen. Den här blåsten och regnet som verkar ha parkerat sig över oss i Sverige - den är inte nådig mot en som är en väderkärring som jag! Jag har vilat efter middagen och sovit - var bara tvungen!

Mina armar domnar bort och jag är iskall om händerna ... så jag borde verkligen inte sitta vid någon dator alls ... men måste ändå hit och kolla lite ... se och läsa, kommentera ibland hos er - men jag har liksom inte haft den där jättestora blogglusten dom senaste dagarna ... men den kommer väl tillbaka antar jag.

I kväll blir det fotboll för mig och maken, just nu är han på match på idrottsparken - bara en bit ifrån där vi själva bor, våran son spelar match.

Regnet det bara öser ner hela tiden, det är mörkt som på hösten i huset ... lamporna får man tända nu ... annars har vi ju helt dagsljus dygnet runt den här årstiden - i vanliga fall alltså! Graderna är alldeles för få, jag tror man får börja ta fram varmare kläder snart.

Har varit in i en varm dusch alldeles nyss så man fick upp värmen i kroppen lite. Skönt var det ...

Nu skall jag gå och bänka mig framför tv:n - försnacket till fotbollen har börjat nu.

Ha en bra kväll nu alla mina goa bloggarvänner därute i avlånga landet - hoppas alla har det bra - kramar från mig i regnet!!!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag hoppas att det är bra med dig.



Kram

2008-07-11 @ 21:36:52
URL: http://hannasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0