En regnig och trist söndag hos mig!

Tänk vad lite jag har varit vid bloggen dom senaste dagarna! Men inte har jag orkat sitta här för ryggen, men det är nästan så jag får dåligt samvete - att jag inte har hunnit läsa och kommentera allt det ni skriver. Men läser igenom allt - det kommer jag att göra vart eftersom. Men kanske inte kommentera allt ... hinner ju inte!


Var uppe till halv ett i natt och kollade på hockey - Sverige mot Ryssland - började ju så bra för vårat kära landslag - men nog lyckades dom med konststycket att förlora - endast 5 sekunder kvar!!! Shit också ...


Här är det regn och bara +5 grader! Annat mot vad ni har - ni som bor i mellersta och södra landsändan eller hur! Här är det verkligen ingen sommar ännu.

image165
Ryggrapporten är väl ungefär som igår. Har nyss tagit en värktablett ... och så kör jag med maken ordentligt - gör det och gör det ... ta på mig strumporna ... knyt skorna ... stackars han! Men han gör det utan knot och jag sa till honom för ett tag sedan - tur att jag har dig!! Han stod och skalade potatis då - till baconfrestelsen jag skulle göra -det är som Janssons ... bara med den skillnaden att det är bacon istället för ansjovis - jag sätter också mycket röd paprika i. Supergott och enkelt!

Har även gräddat en ugnspannkaka med bacon. Jo jag vet - jag gör för mycket ... borde ta det jäkligt lugnt - men jag får hjälp och jag gör det försiktigt ... måste röra på mig - blir så jäkla less att bara ligga - för att sitta går nästan inte - bara väldigt korta stunder! Så det är lika bra att hålla igång lite. 


Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej!

Jag skriver just nu mitt uppsatsarbete vid Umeå Universitet om drivkraften bakom bloggande.

Jag väljer slumpmässigt ut bloggar och undrar om du är intresserad av att svara på lite frågor kring detta? Intervjun behöver inte ta särskilt lång tid, det är lite upp till dig. Intervjun kan ske antingen via telefon eller t.ex. mail.

Låter det som något du kan ställa upp på? Då skulle jag bli jätteglad om du skickar ett mail till mig på mickeelm@hotmail.com.

Mvh

Mikael

2008-05-11 @ 10:44:40
Postat av: Hanna

Jag försökte skriva här igår men blogg.se hade väl tjafs som vanligt.

Jag hoppas du kryar-på-dig och att ryggen snart ska bli bättre.

Kram

2008-05-11 @ 11:13:58
URL: http://hannasodergren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0