Fredagmorgon med hockeysnack!

image102
God morgon alla pigga och trötta bloggare å läsers. Äntligen fredag eller hur!

Jag såg ju hockey i går - kvalserien - matchen mellan Mora och Rögle. En måstematch för bägge lagen. Tillsammans med Malmö och Brynäs hade dom exakt samma poäng!

En jättebra match var det. Bjöd på både det ena och det andra ... fartfylld och tät match. Som slutade med seger för Rögle - alldeles i slutet av matchen - bara cirkus 20 sekunder kvar! Annars hade det slutat oavgjort i full tid - med förlängning som följd! Spännande alltså. Vad jag tänker på när jag skriver om det här - det är vilken skillnad på glädjen och sorgen mellan både lagen, ledare och publiken. Otrolig glädje och djup sorg, glädjen yttrades i dans och kramar och massor med leenden och applåder, medans sorgen visades i dom aktivas och fansens ansikten, i form av tårar, frustration, viss del av publiken slog sönder både flaggor och trummor ... Tänk vad hockey kan engagera och frustrera!

Nu skall jag inte bli så djup här på morgonkvisten och många är ni kanske som inte alls tycker hockey är nåt kul - så ni får ha lite överseende med ett hockeyfan sedan barnsben!

Kaffekoppen står här bredvid datorn - så klart!

Samtidigt önskar jag alla en riktigt härlig fredag ... med eller utan väder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0