Bloggen flyttad

Ja nu har även jag gjort den här bloggflytten! Och onekligen så ser det en anings annorlunda ut - även om det inte är mycket som är förändrat.

Vad jag däremot märker och som är trist - det är att den här rutan som jag hade - Nonedär man kunde se vartifrån läsarna kom - den är helt borta från bloggen!! Skall skriva och fråga om detta ...

Kommentarer
Postat av: Elle

Det är mycket knas med nya bloggen, jag hade problem med att hitta stället man loggar in på..

2008-05-15 @ 15:32:42
URL: http://norpan86.blogg.se/
Postat av: Hanna

Har försökt att förklara på min blogg hur man ändrar i bloggen. Jag hoppas du förstår vad jag menar. Annars har du DESIGNA DIN BLOGG som jag hänvisar i min blogg. LYCKA TILL.Ha det gott.

2008-05-15 @ 16:41:43
URL: http://hannasodergren.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ser att du har ändrat på kommentarknappen. Jag som brukar vara så invecklad då jag förklarar saker och ting.Och det verkar vara lite lurt med det nya. Min header försvann helt plötsligt och jag fick 'uppdatera' den igen, fast att den fanns bland kodmallarna. Nu finns den där iallafall - än så länge.Ha det gott.

2008-05-15 @ 19:14:14
URL: http://hannasodergren.blogg.se/
Postat av: Happy Flower

Ja, min blogg var upp och ner nu. Så jag ställde om kodmallen igen. Då fungerar allt igen...men visst mina fallande objekt försvann. Jag ska prova och klistra in dem igen. Det är inte alls kul att göra om saker och ting. Vad ville du exakt klistra in hos dig? Trevlig kväll

2008-05-15 @ 20:38:47
URL: http://happyflower.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0